Business is Personal

cropped-skjevt-blikk-bilde.jpg

Høsten 2015 var en modningsprosess, hvor jeg identifiserte hva jeg brenner aller mest for. Etter å ha jobbet noen år, er det flere mulige veier videre. Jeg har hatt mange givende kaffekopper, med gode sparringpartnere.

Underveis påtok jeg meg noen rådgivningsoppdrag som ganske raskt utviklet seg til en heltidsjobb. Jeg måtte etablere et selskap for å kunne fakturere, og vips ble jeg grunder og leder via eget konsulentbyrå. Jeg har vurdert lederstillinger i andre virksomheter, men nå vil jeg utvikle nyetableringen Business is Personal.

Jeg har konkludert med hva jeg brenner for: Ledelse og kommunikasjon, som for meg er to sider av samme sak. Neppe noen overraskelse for dere som har fulgt bloggen min.

Samfunnet har et stort behov for flere gode ledere. Det skal jeg gjøre mitt for å bidra til. Det er min misjon. Jeg skal fremme ledelse og spille andre ledere gode.

Samtidig har både privat og offentlig sektor behov for annen ledelse fremover enn den tradisjonelle. De virksomhetene som setter menneskene først, lykkes best.

God ledelse kommer innenfra. Mennesker motiveres mest av ledere som evner å kombinere resultatorientering med personlig og emosjonelt engasjement. Hvor lederskapet baseres på strategisk kommunikasjon og emosjonell intelligens (EQ/EI), mer enn bare IQ og tall.

Kommunikasjon er en bærebjelke i god ledelse, sammen med evne til strategisk tekning og villighet til å ta ansvar og lede an.

Jeg blander to tradisjonelle konsulentnisjer; management consulting og kommunikasjon, og bygger en tredje nisje på det beste fra to verdener. Jeg kaller nisjen Ledelse og Kommunikasjon, som for meg er to sider av samme sak. Det går også et viktig skille mellom manager og leder. De fleste selskap har nok managers, men mangler ledere.

I tillegg til å være strategisk rådgiver på konkrete oppdrag og sparringpartner, leier jeg meg ut som leder (leadership for hire) i definerte perioder og omfang.

Hva Business is Personal utvikler seg til over tid er for tidlig å si. Jeg er skikkelig motivert for å bygge noe i tråd med de verdier og den ledelsesfilosofi jeg har knalltro på. Dette gjør jeg gjennom ledelse, lederstøtte og strategisk kommunikasjonsrådgivning.

Har du behov for en erfaren, seriøs og lojal rådgiver som kan se deg og virksomheten din utenfra og hjelpe deg slik at du kan by på det beste av deg selv?

Kontakt meg når som helst. Vi kan begynne med en uformell kaffe. Om jeg er den rette til å bistå deg, finner vi ut av sammen. Og jeg spanderer den. Kaffen, altså.

Du når meg på mobil 930 84 989 eller henriette@businessispersonal.no.

Se også mer på hjemmesiden http://www.businessispersonal.no.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s