Helt agurk

5991b7f1e751de9f7271cba41c80955d_L

Intervjuet er gjort av magasinet Blikk, ligger på blikk.no og publisert her etter tillatelse.

Navn: Henriette Grønn
Alder: 47
Gjør: Startet nylig rådgviningsselskapet Business is Personal, som leverer ”leadership for hire” og strategisk rådgivning innen ledelse og kommunikasjon.

–Hva skal du gjøre i sommer?
–Hovedferien går til ”my home away from home”, USA. Washington DC for å slappe av og følge amerikansk valgkamp (Heia Hillary) og langhelg til Orlando med moro i Disney og Universal. Stockholm Pride og hytteturer med venner og familie.

–Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
–Isbader. Naken, selvsagt. Og blir som en unge når jeg går inn i Disneys parker.

–Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
–Jeg spiser mye ute, men går sjelden på byen lenger og drikker stort sett Cola Zero. Skal jeg først ut blir det et sted med byens beste drinker. Som å drikke Geisha på uteserveringen til Hanami i ettermiddagsolen, Lychee Martini ute på Nodee eller Sawan Delight i hagen på Sawan. Jeg går også gjerne på en privat hyttebrygge med en flott kvinne og drikker iskald Corona.

–Hvem ville du ha omvendt til lhbt?
–Donald Trump. En bonus om han ble forelsket i en meksikaner eller iraker. Av helt andre grunner, Robin Wright. Jeg har en forkjærlighet for voksne, oppegående blondiner med varme smil.

–Sommerdings du ikke kan leve uten?
–Solbriller med styrke og mobilen. Er for avhengig av sistnevnte.

–Favoritt app på mobilen i sommer?
–Instagram og Candy Crush i tre varianter. Forventer mer aktivtet der enn på Tinder og Her.

–Hit drar jeg aldri tilbake?
–Aten, Hellas. Verste byopplevelse noensinne som 25-åring. Vi ble forsøkt lurt av lokalbefolkningen fra vi landet til vi dro. Utrolig slitsomt. En taxitur endte med at bestisen og jeg ble satt av i ingemannsland og fortalt at det var havnen. Vi måtte finne motorveien til fots med bagasje og haike tilbake til byen i 40 grader. Jeg ble så sinna på taxisjåføren at han stakk uten å få betalt. Liten, men søt hevn. Don´t fuck with independent Norwegian women.

–Hit drar jeg gjerne igjen?
–USA. USA. USA. Hjertet mitt er halvt norsk, halvt amerikansk. Er der flere ganger i året. Hawaii er på bucket listen. Har ikke vært der siden jeg var 11 år og husker det som paradis. Drømmer om en romantisk tur dit med min neste kjærlighet.

–Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
–Oslo! Min vakre hjemby #OsLove. Om nok tid, Lyngør, sørlandets perle og den norske fjellheimen over tregrensen. Gjerne med utedo og uten innlagt vann, ”viking style”, som jeg er vokst opp med på familiehytter. Vi er tross alt barske nordmenn og det gjelder å gi dem et annerledes minne for livet.

–Hva vil du ikke vise frem?
–Dyre og dårlige veikroer med frossent blandingsskjøtt i burgeren.

–Hvilken homo, lesbe, bi eller transperson ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
–Jeg leker ikke ferie, så det overlater jeg helst ikke til noen. Valg av hotell er det viktigste. Den eneste som kjenner smaken min godt nok er min eks-kone. Samtidig kan riktig reisefølge kompensere for mye. Hvem jeg reiser med er viktigere enn hvor, om jeg ikke reiser alene.

–Hva leser du i sommer?
–Vanity Fair, DN, Harvard Business Review og annen faglitteratur innen ledelse og kommunikasjon. Nyhetsstoff om den amerikanske valgkampen vil også ta lesetid.

–Favorittsommerlåt?
–Oi, kan jeg velge bare en? Da må det bli «Can´t stop the feeling!» med Justin Timberlake.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s